HANGTECHNIKA

Legyen szó buliról, céges rendezvényről vagy konferenciáról, hang- és színpadtechnikai megoldásainkkal mindig topon vagyunk.

A tökéletes hangzás minden sikeres rendezvény egyik alappillére! Akár házibuli szinttől kiindulva rendelkezünk hangtechnikával egészen egy kisebb fesztiválig, így az oldalunkat böngészve, esetleg a szakmai tanácsunkat kérve biztosan megtalálod a rendezvényedhez tökéletes választást.
Hangfalaink újszerű állapotúak, tiszták és rendszeresen karbantatottak. Prémium kategóriában az Electro Voice márka aktív rendszerei mellett tettük le a voksunkat, The Box és Thunder Germany hangfalaink pedig a középkategória képviselői, de hangzásuk kellemes. Hitvallásunk a segítőkészség és a rugalmasság, így ha nem vagy jártas a hangfalak világában, bizalommal fordulhatsz hozzánk szakmai segítségért a teljesítményben és ár/érték arányban tökéletes választásért. Vállaljuk a rendezvények teljeskörű hangosítását, technikai tervezését is.
Előre megbeszélt időpontban átveheted a bérlendő eszközöket raktárunkban, de tudjuk biztosítani az eszközök kiszállítását, installállását, valamint teremre hangolását rendszerprocesszorral és mérőmikrofonnal.
Várjuk a kérdéseid, a rendelésed és a közös munkát!