Allen&Heat Qu16 digitális zenekari keverő

15 000 Ft / db / nap

A Qu-16 érintőképernyőjével, 17 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangminőséget. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik. A Qu széria menthető/előhívható AnalogiQ előfokja PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a kiváló hangminőség érdekében. A beérkező analóg jelet egy 24bites AD átalakító fogadja, a kimeneti, szintén 24 bites DA –val együtt felsőkategóriás átalakítók, kifejezetten ehhez a feladathoz válogatva. A 800 x 480, 16M színű érintőképernyő , a hozzá tartozó encoderrel a Qu széria lelke, gyors és könnyű hozzáférést ad a különböző beállításokhoz.  A Qu-16 17 db motoros ALPS faderrel szerelt, ebből 16, 2 layerben azonnali, precíz információt ad. Master célra egy dedikált húzó került fel, ez a kiválasztott LR vagy aux mix funkció főkimeneteként funkcionál. Egy harmadik „custom layeren saját kombinációban helyezhetünk el vegyesen bemenetet, kimenetet, effektet stb. A Qu széria 100 scene -t tud tárolni. A Safe from Scene funkcióval „védhetjük a hangbeállás után, újként kért konferáló mikrofont, azaz a kiválasztott csatorna az új scene-ek előhívásakor változatlan marad. De safe-be válsztható egy jól beállított grafikus EQ is. A Qu-32 dinamikaszabályzói és effektparkja az iLive touring szériából valók. 4 sztereó effektbankot használhatunk. Ezek az effekt könyvtárak folyamatosan fejlesztődnek, az újabb firmware-ek feltelepítésével válnak elérhetővé. Az effekt visszatérők dedikált sztereó csatornák, nem fogyasztják a meglévő csatornahelyeket. A Qu széria integrált soksávos rögzítővel rendelkezik. Felvehető 16 monó bemenet, plusz egy sztereó, ami lehet a főkimenet vagy bármelyik a 3 sztereó kimenetből.

A visszajövő jelek hozzárendelhetőek 16 monó csatornához, és a sztereó bemenetekhez.   Az interface Mac OS X alapú, azaz külön driver nem szükséges. A rögzített anyagot a legtöbb szoftver felismeri, pl. Logic, Cubase, Reaper, Pro Tools. De elfelejthetjük a hangkártya-driver vadászatot, a beállítgatásokat, hiszen a Qu széria integrált soksávos USB rögzítője 18 sáv felvételére alkalmas, 48kHz / 24bit–en, közvetlenül egy USB HDD-re. Egy soksávos anyag rögzítése még sosem volt ennyire egyszerű.   Egy sztereó, és a 16 monó csatorna rögzíthető, majd visszajátszható. Ezeken felül rögzíthetünk pendrive -ra sztereó sávot, a főkimenetről, vagy valamelyik sztereó auxról. A Qu-Pad iPad alkalmazás segítségével beállíthatjuk a monitorokat akár a színpadról, vagy meghallgathatjuk, korrigálhatjuk a megszólalást bárhonnan a nézőtérről, Wi-Fi kapcsolat segítségével, amit a Qu network portjára csatlakoztathatunk. A Qu kompatibilis az ME személyi monitorrendszerrel . Az ME-1 egységeket a dSNAKE porton keresztül fűzhetjük fel a pultra. Valamennyi előadó/zenész számára egyszerűen lehetővé tehetjük a saját monitorútjának egyéni beállítását, felügyeletét. A Qu-n megtalálhatjuk valamennyi be- és kimeneti csatlakozót , így, ha analóg csoportkábellel rendelkezünk, már minden készen is áll. De ennek az egyszerűsítésére is lehetőségünk van, ha CAT5 csoportkábelt szeretnénk használni. A  Qu dSNAKE portja összeköthető az AB168, vagy az AR2412 / AR84  Stagebox-okkal. Vagyis, lehetséges az be- és kimeneteket digitális úton a színpadról használni, míg a pult a keverőállásban lehet. A dSNAKE az Allen&Heath saját fejlesztése, az adat késése 120 méterig mindössze 105 us.

ESZKÖZ FOGLALÁSA

A foglalás minden esetben fizetési kötelezettséggel jár. Az elküldés után telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk az eszözök elérhetőségéről, illetve az átvétel módjáról.