Fénytechnika

Helyezd új megvilágításba a rendezvényed széles választékban bérelhető LED fényforrású eszközeinkkel!

Színezd át az egész termet, vagy rendezvényhelyszínt dekor/súrlófényekkel, fokozd a hangulatot a intelligens robotlámpákkal, vagy vesd be a rendezvény csúcsán a speciális fényeffekteket! 
Választékunkban megtalálhatóak egyszerű zenére mozgó fények, kisebb és nagy méretű robotlámpák, akkumulátoros és hálózatról működtethető dekor/súrlófények, lézerek és speciális effektek. A kisebb fények mellé Gravity Lstbtv28 állványt ajánlunk, nagyobb rendszer mellé pedig érdemes traverz kaput, vagy traverz hidat telepíteni csörlős emelőn. 
Ha nem ismered ki magad a fénytechnika világában, fordulj hozzánk bizalommal javaslatokért és segítségért, a kihasználhatóság, illetve ár/érték arányban tökéletes választás érdekében. Vállaljuk a rendezvények teljeskörű fénytechnikai lebonyolítását és segítségnyújtást ennek tervezésében is. Előre megbeszélt időpontban átveheted a bérlendő eszközöket raktárunkban, de tudjuk biztosítani az eszközök kiszállítását, installállását, valamint üzemeltetését tapasztalt fénytechnikus kollégánkkal. 
Várjuk a kérdéseid, a rendelésed és a közös munkát!