Pioneer CDJ-3000

15 000 Ft / db / nap

Növeld kreativitásod a Pioneer legújabb, legfejlettebb multi-player-ével, a CDJ-3000-essel. A készüléket új MPU (micro-processing unit) hajtja és speciálisan kifejlesztett kiváló minőségű alkatrészek és innovatív funkciók jellemzik.

Az új, fejlett MPU (mikroprocesszor) az első, amit valaha CDJ-be tett a Pioneer. Ez hajtja a 3000-est és ennek köszönhető, hogy soha nem látott teljesítményt nyújt az új lejátszó.

A legfejlettebb lejátszó, amit valaha épített a Pioneer

Amikor fellépsz, érezned kell, hogy a kreativitásod és ötleteid megvalósíthatóak! A CDJ-3000-est ezért fejlesztettük. Az egység új MPU-ja az első, amit valaha CDJ-be tettünk. Ez hajtja az egységet, stabil teljesítményt nyújt és fejlett, új funkciókat tesz lehetővé. Gyorsabban töltődnek be a zenék, hot cue pontok, stb. és ez főként annak is köszönhető, hogy gigabit-es ethernet csatlakozókkal lett ellátva a CDJ-3000. A készülék természetesen hardware kulcsként működik a Rekordbox DJ esetén, így nem kell előfizetni a szoftverre, csak csatlakoztatni a készüléket és már fel is oldja a Performance módot. A CDJ-3000-es teljesen új audio design-t kapott, így a közönség a lehető legrészletesebben fogja hallani az előadásodat.

A változásokat nem csak hallani fogod, hanem látni is. Tűpontos, éles, színes, 9”-os kijelzőjén, ami nagyobb felbontással rendelkezik mint a 2000NXS2-es előd, minden információt jól fogsz látni. A felület nagyrészt változatlan, hogy otthonosan érezd magad a használat során, ugyanakkor sok új funkció került a képernyőre, mint pl.: parancsikonok, melyek megkönnyítik a zenei gyűjteményben történő keresést. Továbbá sok újdonságot fogsz felfedezni, mint pl: Touch Preview, Touch Cue, Stacked Waveform és a 3band Waveform funkciók. Nyolc hot cue gomb került a lejátszóra (a 2000-esekben csak 4 volt). Beat Jump funkció is elérhető az új dedikált gomboknak köszönhetően és nem csak ütemet, hanem hangnemet is szikronizálhatsz a Key Sync gombbal a harmónikus keverés érdekében. A jogtárcsán sokat finomítottuk, érzékenyebb mint valaha és a közepébe épített LCD kijelzőn fontos információkat láthatsz a lejátszásban lévő track-el kapcsolatban. 

A vadonatúj, fejlett MPU fokozott teljesítményt és sziklaszilárd stabilitást bizotsít

Az új MPU-val nem csak forradalmasítottuk a CDJ vezérlésének módját, hanem gördülékenyebb és stabilabb működést biztosítottunk a 3000-es számára. Az MPU feldolgozási ereje lehetővé teszi, hogy számtalan izgalmas funkciót lásson el a CDJ-3000, amelyekre korábban nem volt lehetőség, ill. további funkciókat is fejleszthetünk a készülékbe, melyek későbbi frissítések során kerülnek majd bele a lejátszóba.

Pro DJ Link gigabit-es ethernet kapcsolattal

A gigabit-es ethernet csatlakozásnak hála SD kártyáról vagy USB-ről akár 6 lejátszót összekötve zenélhetsz. Ehhez már csak egy Pioneer DJM-V10-re van szükséged!

Jobb, láthatóbb, szebb kijelző

A képernyő (melynek mérete 9”) fényereje az elődhöz képest kb. 150%-al jobb és még a felbontás is nagyobb lett.

Keményebb, strapabíróbb alkatrészek

Kiváló minőségű alumínium fedőlap és újratervezett play, cue és hot cue gombok kerültek beépítésre, amik sokkal jobban bírják a terhelést, mint valaha. A CDJ-3000-es tápkábele v-lock-os, így szinte lehetetlen, hogy egy kábelkihúzás miatt megálljon a buli. A készülékhez kiváló minőségű digitális kábel is tartozik.

Továbbfejlesztett audio design: add át közönségednek a zenéid minden apró részletét

Több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően megalkottuk a legkomolyabb dj hangzást, amely hűen reprodukálja az eredeti hanganyag minden nüansznyi kis részletét. A CDJ-3000-es 96kHz/32bit-es mintavételezéssel dolgozik. Drasztikusan csökkentek a digitális zajok és olyan konvertálást végez a 3000-es, amilyet még CDJ esetében sosem tapasztaltunk.

ESZKÖZ FOGLALÁSA

A foglalás minden esetben fizetési kötelezettséggel jár. Az elküldés után telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk az eszözök elérhetőségéről, illetve az átvétel módjáról.