XDJ-RX3

15 000 Ft / db / nap

XDJ-RX3 a Pioneer DJ márkától. Ez a 2 csatornás teljesítményű all-in-one DJ-rendszer büszkélkedhet az összes elődjének rugalmasságával és praktikusságával, és számos új funkcióval rendelkezik, amelyek egyenesen a klubsztenderd CDJ-3000 multi lejátszóból és a DJM-900NXS2 keverőből származnak, valamint egy vadonatúj 10,1 hüvelykes érintőképernyővel.

Ha egy könnyen hordozható beállításra van szüksége, amelyet magával vihet fellépni partikra és rendezvényekre, vagy akár egy bárban vagy kisebb helyiségben is telepíthet, az XDJ-RX3 minden alapot biztosít. Még akkor is ideális, ha egyszerűen csak otthon szeretne gyakorolni, és kényelmesen érezheti magát, amikor egy CDJ+DJM felállítást használ a klubban. Csakúgy, mint korábban, kiválaszthatja, hogy rekordboxot szeretne-e játszani elemzett zeneszámokat USB-meghajtóról, vagy csatlakoztasson egy laptopot, hogy feloldja a rekordbox Performance módot. A Serato DJ Pro támogatása is benne van – 2022 elején érkezik.

Az XDJ-RX3 10,1 hüvelykes érintőképernyője nagyobb felbontással és képkockasebességgel rendelkezik, mint az előző modellé, és vadonatúj kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a zenék böngészését és az effektek vezérlését. A böngésző rész a CDJ-3000-ből származik a lejátszási listákban való intuitív navigáláshoz. Az új lejátszási lista bankkal funkcióval egyetlen érintéssel gyorsan elérheti 4 kedvenc lejátszási listáját, míg a Touch Preview lehetőséget ad arra, hogy meghallgassa egy zeneszám bármelyik részét anélkül, hogy azt be kellene töltenie a fedélzetre. A pad állapotának megtekintése vagy a Beat FX és az X-Pad között a képernyő egyetlen érintésével válthat. A 3Band Waveform funkció támogatásával pedig – szintén a CDJ-3000-hez – a rekordbox által elemzett zeneszámok különböző frekvenciatartományainak hangerőszintjeit láthatja, hogy világos vizuális megjelenítést kapjon a hangzásról.

Tartozékok: kábelek

ESZKÖZ FOGLALÁSA

A foglalás minden esetben fizetési kötelezettséggel jár. Az elküldés után telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk az eszözök elérhetőségéről, illetve az átvétel módjáról.